2015-04-22 03:22:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Mindig helyén van az esze

Napi horoszkóp április 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Igyekezzen olyan szelídnek látszani, mint egy galamb. Bár távol áll öntől az engedelmesség, mégis érdemes lenne ebben a szerepben tetszelegnie.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Figyeljen jól, nehogy csalódások sorozata várjon önre. Sajnos a kedvese is ezt a napot választotta ki arra, hogy néhány kellemetlen tényt közöljön önnel. Próbálja meg rezzenéstelen arccal fogadni a „csapásokat”.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Lássa be, hogy enyhén szólva is számos akadálya van álmai megvalósulásának. Szó sincs arról, hogy fel kellene adnia őket, csak az alkalmas időnek kell eljönnie ahhoz, hogy az álom valósággá váljon. Ma mindenképpen válaszolja meg azt a levelet, amelyet már hetek óta cipel a táskájában.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, nagyon közel a Vénuszhoz. Törődjön többet az egészségével, és kezdjen el mozogni. Nem kell túlzásba vinni, nehogy a háromnapos izomláz elvegye a kedvét az egésztől, mint legutóbb.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ha kísértéssel találkozik, mérlegelje, hogy a megszerezhető kellemes élmények arányban állnak-e az utána várható konfliktusokkal – ez alapján döntsön arról, hogy nemet mond, vagy feladja az ellenállást.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Bika jegyében együtt áll a Marssal: kedvére lesznek a flörtök és a kalandok. Ha szerelme viszonzásra talál, nyugodtan elmondhatja, hogy megtalálta a nagy Ő-t, és nyugodtan szövögethetnek közös terveket.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz az Ikrek jegyében együtt áll a Holddal. Hogy milyen lesz ez a nap, az attól függ, hogy mi a fontosabb önnek: a hivatása vagy a magánélete. Míg az előbbiben sikert sikerre halmoz, addig a szerelemben sorozatos kudarcok érhetik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Energiái kissé lemerülnek, befelé forduló és komor lesz, a szokottnál többet fog ábrándozni és merengeni. Ma a külvilág is inkább gátolja, mint segíti...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter az Oroszlán jegyében áll. Ha tegnap sikerült rugalmasnak maradnia, akkor ennek ma élvezheti az előnyeit. Kollégái szavaiból, gesztusaiból is látni fogja, hogy önnek adnak igazat. Ebből erkölcsi tőkét kovácsolhat magának.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sokat köszönhetnek önnek a munkatársai: szervez, összefog, buzdít és mindig a helyén van az esze. Erre nem fontos harsányan figyelmeztetni őket, elég, ha a háttérben kezében tartja a szálakat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz a Kos jegyében áll: ha a világot képes lesz kívülről is szemlélni, minden egyszerűbbé válik. Olykor ez a legkiválóbb tárgyalási alaphelyzet: tudja miről van szó, de tudja azt is, hogy mindez milyen nevetséges.

Halak: II. 19. - III. 20.
Lehetséges, hogy fejfájással ébred, és enyhe feszültséget érez valahol a gyomra táján. Könnyen ingerlékennyé válik, és ez elég ahhoz, hogy az egész család hangulata elromoljon. Hiába menekül el otthonról, ez a nyugtalanító érzés mindenhová elkíséri.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: